dimecres, 22 de juny del 2016

Curricà amb YKR Crack

No sabia si fer o no aquesta entrada, però només pels peixos que surten al vídeo crec que val la pena. Fa unes setmanes vàrem sortir a pescar i es va alçar bastant de mal temps. Així que aprofitàrem per tornar poc a poc a port i fluixejar (fer curri costaner i de superfície). 
Al contrari d'altres cops, aquest pic optàrem per montar una esca grossa per si sonava la flauta i pescàvem algun peix de mida considerable. Per això posàrem com a esquer un YKR Crack de 175 color sardina. No és una esca pensada per fluixejar, però per provar no perdíem res. 
Però la veritat és que potser ens equivocàrrem. El mal temps, la velocitat de 3 a 3,5 nusos, que era massa alta per l'esquer, l'excessiva gruixa del fil i la flotabilitat de la Water Wolf Cam, desestabilitzaven massa al Crack. 
Així i tot, no són poques les persecucions que tinguérem. I com que el vídeo ja està fet, val la pena de veure'l. En ell hi surten espets, sirvioles i xucles, moltes xucles.

Salut i pesca responsable
Pesca a Mallorca.

2 comentaris:

  1. Molts curiosos els videos amb la càmera submarina. Ens pensem que el peix no està ... i vaja si està ahí sota els nostres peus.
    Enhorabona per les filmacions!

    ResponElimina
  2. La Water Wolf Cam és una depressió. Quan arribes a casa després d'una jornada desastrosa, poses el vídeo i descobreixes que estava ple de peix. Buf!
    Gràcies, el crack de les filmacions és en Joan, el meu company de pesca.

    ResponElimina