dimecres, 13 de juliol del 2016

Inchiku Pro Hunter Banana Boat

Seguim amb el món de l'inchiku. Amb l'aigua calenta i els embats es fa difícil pescar amb segons quines tècniques, però sempre hi ha dies que és possible pescar a fons amb l'inchiku i anar tantejant a veure si surt alguna peça digna de posar sobre la taula a l'endemà.

Cada cop que sortim a pescar ens agrada provar coses noves i nous materials. Després de l'èxit tant de l'inchiku Yo Zuri Taguri com del Blu Z Sha, aquest cop li va tocar el torn al Pro Hunter Banana Boat. Un inchiku amb un nom horrible però que ha resultat ser un esquer de primera.

El Banana Boat és un inchiku prou senzill i amb una gama de colors molt limitada. O almanco és el que jo he pogut trobar a la meva botiga habitual (Casa Calicó). Així doncs és fabrica en tres colors un platejat/groc/vermell, un platejat/blau/vermell i un daurat/taronja. Els tres porten unes ratlles negres al llarg del cos i al darrera tenen una capa holográfica que emet moltes ballumes quan li pega la llum. Els tres colors també tenen uns ulls holográfics prou grans.

Quan als pesos, els Banana Boat es fabriquen en 5 mesures: 100, 120, 150, 200 i 300 grams. Això és d'agrair, ja que depenent de la profunditat i de la corrent podem triar si posar-ne un o un altre. Els que més empram són els de 150 i 200, que són els més polivalents, sobre tot en les aigües que pescam nosaltres: 55-75 metres. En cas d'anar a més profunditat o si hi ha corrent, el de 300 grams és una bona opció.


Cada color i cada gramatge porta un popet diferent. Els gramatges més petits porten popets més petits i viceversa. Crec que els popets són una de les millors característiques d'aquest inchiku, ja que són de diferent coloració, brillos, i tenen les potes arrissades, fet que fa que amb les estirades és moguin més alegrement.

Una altre característica molt positiva són els hams. Són grans (dels més grans que he vist en inchikus) i molt reforçats. A més són niquelats i això m'agrada. Els hams van fermats amb corda normal i anclats al cos mitjançant una anella metàl·lica, com molts altres inchikus.


Cal destacar que aquest inchiku només té dos llocs on fermar, a d'alt (banda contrària als ulls), que és on la majoria fermam, i a baix. L'anella central que porten molts inchikus no hi és, però encara no he vist a ningú emprar-la mai, així que...

La veritat és que ens ha donat grans resultats. I com diu la dita, una imatge val més que mil paraules, us enganxo un vídeo fet pel meu company Joan fet a uns 65 metres de profunditat a aigües del nord de Mallorca amb la Water Wolf Cam. Esperam que us agradi.


Salut i pesca responsable.
Pesca a Mallorca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada