dimecres, 30 de desembre del 2015

Molts d'anys i bona entrada d'any 2016!

Amb aquesta imatge us vull desitjar molts d'anys i bona entrada al 2016. Esperem que l'any que entra sigui millor en tots els aspectes i que poguem seguir gaudint de la mar tant o més que sempre. 

Enguany ha estat un bon any de pesca, ja que he pogut anar-hi molt. Va començar molt bé, traient bastantes orades invernals a surfcasting, però a partir d'abril la cosa va canviar i les pescades varen anar a menys. La tardor ha estat un desastre si parlam d'orades.

Amb la barca ha estat irregular. Hem fet bones pescades de llampugues. Però varen partir prest de les nostres costes. A finals d'any han sortit alguns caproigs que ens han alegrat les sortides.

L'any ha acabat genial a eging, totalment al contrari que a principis d'any, quan no sortien gaires calamars. Des d'octubre fins aquí els calamars han estat els protagonistes de les meves pescades. Cosa que la família agraeix. 

L'spinning ha estat magre, només els espets i algunes palomines i sirvioletes (i vaques, moltes vaques) ens han alegrat les jornades. Però no hi hem anat gaire a moure els esquers artificials.

El que ens depararà el 2016 és una incògnita, però segur que estarà ple d'emocions a vorera de mar. 




Com sempre dic...


Salut i pesca responsable.
Pesca a Mallorca.

2 comentaris:

  1. Igualmente Eliseo....te deseo un buen año de pesca.....esperemos que el 2016 sea como minimo igual que ha sido el 2015.
    Un abrazo

    ResponElimina
  2. Gracias Luis! Que 2016 nos de almenos tantas alegrías como el 2015.
    Un saludo compañero!

    ResponElimina