dissabte, 27 de febrer del 2016

La còpia del Feed Shallow i els espets

Fa un temps que vaig adquirir a través del fòrum Rapaleando uns esquers que eren una còpia del Tackle House Feed Shallow. Eren prou barates i hi havia molts colors per triar. Per provar no es perdia res.




El primer dia que les vaig provar ja me varen pescar un espet i vaig pensar que si li donava hores potser me donarien alegries. D'aquesta manera, a partir d'aquell dia cada cop que he anat a fer spinning he emprat aquests Feed Shallow xinesos. I no m'equivocaba gens: pesquen.


Com haureu vist a altres entrades del bloc, són prou els espets que he pescat amb aquests killers. Però he de dir que, cada cop que sortia a pescar, no picaven només al Feed Shallow fals, sinó que també treia peixos amb el Rapala Magnum, el Mommotti, el Montero, el Gitana...



El curiós és que aquesta setmana he anat a pescar i he trobat novament els espets i ha passat una cosa que no m'havia passat mai: només he aconseguit enganyar als depredadors amb la còpia del Feed Shallow.

He intentat pescar-los amb totes les esques que tenia a la caixa (Montero, Gitana, Mommoti, Rapala Magnum, MaxRap, Cristal Minnow, Hart Slam, Maria Angel Kiss, Feed Shallow original, Flash minnow...), inclús amb Black Minnow i alguns poppers. Com veieu, la llista no és curta, però no hi ha hagut manera de tenir cap picada. 

Després de cada picada a la còpia del Feed Shallow canviava d'esquer per un altre, pensant que si estaven actius en pescaria algun altre, però m'equivocava. Després de diversos llançaments amb tot tipus d'esques, tornava al Feed fals i tornava a tenir picades. Així fins a sis vegades, ja que foren sis els espets que vaig aconseguir pescar.


Després de l'experiència ja no sé què pensar. No crec que siguin tant bons aquests esquers com perquè siguin els únics que pesquen. Tal vegada va ser casualitat, que li he agafat la mesura a l'hora de moure'ls o no sé què. Però el resultat és aquest: Feed Shallow xinès 6 - la resta d'esques 0.

Si algú sap perquè hi ha dies que només volen una esca i no una altre, supòs que tendria la clau de la pesca. Als altres només ens queda pescar i pescar i intentar treure alguna conclusió més enllà de què els peixos (i els calamars) estan locos.


Salut i pesca responsable.
Pesca a Mallorca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada