dissabte, 13 de febrer del 2016

Inchiku Yo-Zuri Taguri: senzillesa i efectivitat.

Darrerament quan sortim amb la barca ens dedicam a l'inchiku. És una pesca senzilla, barata i molt efectiva. A més, evites molt la morralla i saps que sempre hi ha la possibilitat de treure peixos importants, ja siguin per la seva envergadura com per l'exquisitesa a la cuina.



Des de fa unes sortides estem emprant uns inchikus molt senzills, però molt efectius: Yo-Zuri Taguri. Probablement són els inchikus amb menys relleus i floritures que he vist. Inclús només tenen una anella a la part superior per fermar-los, quan la majoria d'inchikus ténen dues o tres posicions.

Els fan en quatre pesos: 110 - 135 - 165 - 200. Bàsicament són idèntics, tot i que a mesura que creix el plom també ho fa la mida del popet.


Quan als colors també han optat per la senzillesa. Els cossos no són de mil colors, tonalitats diferents ni res per l'estil, sinó que els han deixat platejats. Inclús no tenen ni ulls. Els popets són els típics d'aquest tipus d'esquers.


L'únic emperò potser siguin els nusos que aguanten els hams al plom. No m'han fallat mai, però  és un sistema que se pot canviar per una anella, com fan altres inchikus. L'altre cosa millorable són els hams, que podrien ser més robustos, però això és comú en el 90% dels inchikus. Tot i això, he de dir que mai m'han fallat.


Amb els Yo-Zuri, tot i que fa poc que els empram, ja hem pogut comprobar que són molt efectius. Això sí, sempre amb un poc de calamar als hams. Amb ells han sortit caproigs, aranyes, els odiosos boixacriades, pàgueres, sirvioles i fins i tot un gatí.


Poca cosa més puc afegir. Us anim a que els proveu i comproveu vosaltres mateixos la seva efectivitat. I més sabent que tenen un preu prou barat.

Salut i pesca responsable.
Pesca a Mallorca.

2 comentaris:

  1. Pues por el precio que tienen y viendo los resultados....parece que no tienen nada que envidiar a lis archiconocidos....y carisimos "pirata".
    Un saludo
    Javi

    ResponElimina
  2. Estoy de acuerdo. Por un Pirates tienes 3 o 4 Taguri. Y te aseguro que pescan lo mismo.
    No tengo nada que ver con esa marca, pero viendo los videos de pruebas y fabricación de Yo Zuri, se perfectamente que su material es de garantía.
    Un saludo Javi!

    ResponElimina