dijous, 29 d’octubre del 2015

Duel Aile Magnet Neo DB / Yo Zuri Mag Darter (II): efectivitat i qualitat.

Fa uns dies us vaig parlar dels esquers artificials Duel Aile Magnet Neo DB o, el que és el mateix, el Yo Zuri Mag Darter. Podeu veure l'article aquí. Us contava les seves bondats com a esquer, el seu moviment, la qualitat dels triples o robadores, el seu moviment...

 

Després de dues sortides a spinning han demostrat la seva valua i efectivitat, com podeu comprovar a les fotos.


Tots els que un dia o altre feim spinning per les costes de Mallorca sabem el complicats que són els espets. N'hi ha molts, es deixen veure, et persegueixen les esques una i una altre vegada, però pescar-los no és cosa fàcil. Si no és la seva hora de menjar, o els excites de mala manera o són capaços de romandre impassibles quan els passes un esquer pels morros.



L'Aile Magnet Neo DB/ Yo Zuri Mag Darter que va resultar ser més efectiu amb aquestes bèsties tan esquives fou el tamany 105 i 18gr en color blau i platejat. El mateix que es veu a la foto. Va tenir múltiples persecucions i diverses picades.



El seu germà gran, l'Aile Magnet Neo DB de 125 i 28 gr també va aconseguir arrencar un espet del fons del mar, tot i que no va tenir tantes persecucions. Probablement perquè aquesta esca és una mica massa gran pel meu equip i la vaig emprar menys. A favor d'aquesta he de dir que hi ha el color. Que tengui el llom groc fluorescent ajuda, i molt, a veure'l els vespres amb lluna. 



Sense dubte són uns esquers fantàstics que han passat a ser titular a la meva bossa de pesca. No puc més que recomanar-los.


Salut i pesca responsable.
Pesca a Mallorca.


5 comentaris:

  1. els darter van molt be en els espets, bona compra ;)

    ResponElimina
  2. Bones company! M'alegro de veure't per aquí.
    No va ser exactament una compra, pero la veritat és que van molt bé! Li hauré de donar hores, segur que me dóna alegries.

    ResponElimina
  3. per a arriesgar pilla un gitana b44, un altre killer pals espets ;)

    ResponElimina
  4. Si es que acabaré tenint tants esquers que no cabré a casa. Jeje.
    Gràcies, pel preu que té ho hauré de provar.

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina